Skip to content Skip to footer

Programul social 2023

Gandindu-ne la povestile lui Jules Verne si entuziasmul pe care l-au adus cititorilor, dorim ca anul acesta sa aducem bucurie in sufletul copiilor din centrele de plasament aflate in raza Judetului Sibiu.

Astfel, in perioada festivalului Air Sensation Hot Air Balloon Festival (18-20 aug 2023) acesti copii vor beneficia de experienta zborului cu balonul ancorat in mod gratuit.

Pentru a-i introduce in magia baloanelor, vor avea acces si la programele de informare special destinate copiilor din cadrul festivalului:

  • Introducere in lumea zborului cu Balonul cu Aer Cald (prezentare aeronava, principiile zborului)
  • Programul „Ai grijă cu focul!”, program de informare pentru prevenirea si stingerea incendiilor
  • Acces in cadrul ASF Kids Zone

Love Light Romania

Asociația Love Light România își dorește să vadă o Românie în care copiii și adulții care au fost abandonați de familiile lor și de societate să primească sprijinul, instrumentele și împuternicirea necesară pentru a trăi o viață plină de sens.

Avem 3 moduri principale de a face această misiune: ajutăm copiii care riscă să abandoneze școala, oferim sprijin persoanelor care trăiesc cu HIV și asigurăm abilități de viață și locuințe (sanctuare) tinerilor eliberați din instituții la vârsta de 18 ani, adesea cu dizabilități.

Sanctuarul

Sanctuarul oferă o casă și un mediu familial, unde adulții instituționalizați cu dizabilități pot veni și locui. Locuitorii Sanctuarului vor fi învățați abilitățile de viață și sociale necesare care îi vor ajuta fie să meargă mai departe și să trăiască independent, fie să trăiască o viață fericită și prosperă la Sanctuar.

Proiectul Copiii din Jacodu

Scopul nostru pentru acest proiect este de a rupe ciclurile de sărăcie în care au trăit acești copii de atâția ani. Vedem că modalitatea de a face acest lucru este prin a ajuta copiii să obțină o educație.

Sprijin pentru persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA

Vrem să vedem o Românie în care oamenii care trăiesc cu HIV/SIDA să aibă acces la teste, tratament și egalitate și vrem să vedem încetarea răspândirii HIV în România.

Modurile în care realizăm acest lucru sunt prin transport gratuit la spitale pentru testare și tratament, pliante informative despre importanța tratamentului HIV și consiliere pentru persoanele care trăiesc cu HIV.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook:

www.lovelightromania.com
www.facebook.com/lovelightromania
Ridicã-te