Skip to content Skip to footer

Activități

Bine ai venit la festivalul Air Sensation – experiența perfectă pentru pasionații de baloane cu aer cald! Pe lângă spectacolul incendiar al baloanelor colorate care dansează pe cer, festivalul nostru oferă și o varietate de activități distractive pentru toți participanții. Indiferent dacă ești un iubitor de sport, un părinte preocupat de bucuria copiilor sau un aventurier pasionat de camping, avem ceva special pregătit pentru fiecare dintre voi.

Beach Volley

Așa cum suntem înconjurați de peisaje idilice și aer curat, nu puteam să uităm de pasionații de sport și distracție pe plajă. Beach volley-ul este activitatea ideală pentru cei dornici să se bucure de soare, nisip fin și un meci amical de volei. Adună-ți prietenii și formează-ți echipa pentru a juca într-un mediu relaxant și competitiv. Cu siguranță veți avea parte de momente pline de râsete, antrenament și energie pozitivă. Asigură-te că vii în echipamentul adecvat și pregătește-te pentru a întâlni oameni noi și a crea amintiri de neuitat în atmosfera noastră vibrantă.

Kids Zone

Știm cât de importantă este diversitatea de activități pentru copii și cât de mult își doresc să se distreze în timpul festivalului. Din acest motiv, am creat Kids Zone – un colț special dedicat micilor aventurieri. Aici, cei mici pot explora o varietate de activități interactive și educative. De la tobogane și trambuline la ateliere creative și face painting, fiecare copil va găsi ceva care îi place și care îi ajută să-și dezvolte imaginația și abilitățile sociale. Echipa noastră dedicată va fi mereu prezentă pentru a le oferi sprijin și îndrumare, iar copiii vor pleca acasă cu zâmbete largi și amintiri de neuitat.

Camping

Pentru cei care doresc să se dedice cu adevărat atmosferei festivalului și să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii, oferim și opțiunea de camping. Situat într-o locație pitorească, spațiul nostru de camping oferă o oportunitate unică de a petrece nopți sub cerul înstelat și de a te bucura de liniște și frumusețea naturii. Echipat cu facilități moderne, zona de camping vă oferă tot confortul necesar pentru a vă relaxa și a vă bucura de timpul petrecut într-o comunitate de oameni pasionați de aventură și distracție.
Indiferent de activitatea aleasă, Air Sensation este locul perfect pentru a-ți încărca bateriile și a te bucura de atmosfera de entuziasm pe toată durata festivalului. Suntem nerăbdători să te întâmpinăm cu brațele deschise și să-ți oferim o experiență memorabilă în cadrul acestor activități.
Ridicã-te