Skip to content Skip to footer
REZERVĂRI ȘI INFORMAȚII

Contactează-ne

Pentru detalii legate de programul zborurilor cu balonul, informații despre măsurile de siguranță, condiții de zbor, prețuri și rezervări pentru un zbor cu balonul, vă rugăm să ne contactați, telefonic sau prin email, folosind datele alăturate.

Adresa

Zona Industrială Ocna Sibiului DJ106B, Ocna Sibiului 555600 — Sibiu, România
DETALII & DURATĂ

Prețuri

Preț zbor agrement: 650 RON / persoană
Durată zbor: aprox. 1 h
Înălțime maximă: 1000 m
Durată procedură: alegerea terenului de decolare, procedura gonflare – decolare – zbor – aterizare si recuperare aeronava si pasageri: aprox. 3 h
Valabilitate bilete/vouchere: 12 luni

Rezervarea nu reprezinta si prestarea serviciului de zbor cu balonul daca nu sunt intrunite urmatoarele CRITERII concomitent:

  1. Grup minim 5 pax platitoare
  2. Conditiile meteo conform termeni si conditii de operare.
  3. Disponibilitate pentru data aleasa la momentul rezervarii.

In cazul in care Air Sensation nu confirma zborul pentru data aleasa, conform celor 3 criterii de mai sus, veti fi reprogramat pentru o data de zbor ulterioara.

Pentru a putea fi prezenti in lista de programari si a beneficia de Fly Call sau de contactarea in cazul zborurilor si a disponibilitatii acestora, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Programarea zborurilor de catre operator:

Operatorul programeaza zborurile in functie de disponibilitatea echipei si a pilotului pentru o anumita data, fie ea in weekend sau in afara acestuia si indeplinind criteriile de mai sus. Anuntarea zborului se face cu 2-3 zile inainte de efectuarea acestuia, urmarind cu atentie prognoza meteo. In caz de prognoza favorabila,

In cazul in care operatorul nu are disponibilitate sau nu poate opera conform celor 3 criterii, pasagerii sunt reprogramati la o alta data care prezinta disponibilitate.

Biletele sau voucherele preplatite pot fi rambursate cu o penalizare de 200 RON / pasager, reprezentand rezervarea zborului.

Ridicã-te